Over ons

Over ons

Wij zijn een organisatie die als doel heeft consument en aanbieder bij elkaar te brengen. Niet meer en niet minder.

Beunhazen en verkopers

Consumenten en bedrijven hebben het ondanks internet steeds moeilijker om elkaar te vinden. Dat komt door de volgende redenen:

  1. Slechte offerte en lead sites schieten als paddenstoelen uit de grond. Een bedrijf moet deze offerteaanvragen kopen en mag dan een offerte uitbrengen. Hier komen veel beunhazen op af en de echte vakman blijft met lege handen. Bovendien zijn de uitgebrachte offertes vaak onjuist en pakt het alsnog duurder uit.
  2. Bedrijven specialiseren zich steeds meer (wie moet ik nou hebben?) Ieder bedrijf heeft een paar punten waar ze echt bijzonder goed in zijn. Dit is voor de consument niet goed te achterhalen.
  3. Bedrijven nemen de moeite niet meer om een goede offerte uit te brengen. Het zijn op de grote klussites altijd de prijsvechters die er met de buit vandoor gaan. Er is niets mis met een lage prijs, maar wel met slechte kwaliteit. Goedkoop is nog altijd duurkoop.
  4. Bedrijven krijgen een gladde verkoper aan de telefoon die ze voor grote bedragen eindeloos veel klussen belooft. Na een maand blijkt hier niets van waar, maar zitten de bedrijven wel vast voor een jaar.

Waarom zijn wij beter

Wij sturen de aanvragen die we krijgen niet naar 10 bedrijven. We zoeken gewoon het beste bedrijf in ons netwerk uit. Dat doen we volledig gratis voor de consument. Bedrijven betalen geen vast bedrag per maand of jaar, maar betalen alleen per lead een zeer laag bedrag. Dus alleen als er een grote kans is dat ze de opdracht mogen doen.

Een bedrijf zit bij ons ook geen jaar vast aan een abonnement. Ons bedrijf is gebaseerd op schappelijkheid. Als een bedrijf ontevreden is, dan proberen we onze dienstverlening te verbeteren. Lukt dat niet, dan stoppen we in overleg. We willen geen negatieve energie. Daar is ons bedrijf, ons partnerbedrijf en de consument niet bij gebaat.